top of page

WIE ZIJN WIJ 

Neem gerust met ons contact op met vragen over onze fotoboxen en mogelijkheden. Wij zijn reeds meer dan 20 jaar actief in de fotografie en reeds 5 jaar actief in de photobooth sector.  Gezien sommige data reeds volzet zijn is het belangrijk dat u ons steeds de datum en locatie laat weten bij elke prijs aanvraag.

In tegenstelling tot andere bedrijven zijn wij gediplomeerde fotografen waardoor we zelf steeds alles installeren en optimaal checken zodat u perfecte foto's heeft van uw feest. Mijn vader was fotograaf dus de passie van het fotograferen van mensen gelukkig te maken met leuke beelden op een huwelijksfeest of personeelsfeest heb ik met de papfles meegekregen. Zin om met ons samen te werken om je feest onvergetelijk te maken ? Bel ons 0472 62 22 43

20171001_100033_422
20170113_231808_978
lidl
3djob
gor2
gordijn_002
Opendeurdag_Fotobox
Bedrijfsevent_Instant_Fotobox_Domino
20170929_145314_869
Onze missie

We love to make you smile

Vanaf dag één in de photobooth of fotobox branche hebben wij de keuze gemaakt om de betere professionele fotocamera's in onze fotoboxen te steken. Een professionele Elinchrom studioflits  (Zwitsers topmerk) Onze fotoprinters  werken snel en printen een foto in slechts enkele seconden. Wij komen dan ook uw fotobox zelf monteren op je feest en zorgen ervoor dat je fotobox foto's perfect zijn. Dit verschil in service en kwalteit is een wereld van verschil bij de allergoedkoopste photobooth collega's op de markt.  Denk dus goed na als je prijzen wil vergelijken want het plezier van een te goedkope prijs is snel voorbij als de kwaliteit te wensen over laat. 

Wij investeren in het beste wat de markt te bieden heeft en verhuren enkel photobooths, het is ons vak.

bottom of page