top of page

Instant fotobox Ice cube

Je gasten in een ijsblok? In dit concept stap je in één van onze 3 white cube fotoboxen, een fotograaf maakt de foto van je team. Seconden later krijg je de foto in een ijsblok. Vraag gerust een offerte op maat.

Witte Branding Instant Fotobox

Deze witte fotobox kunnen we indien gewenst aanpassen aan je branding huisstijl.  Op slechts 1m² kunnen we deze fotobox plaatsen. Beursstand, event, huwelijksfeest. 

Witte Instant Fotobox

Foto's worden instant geprint binnen enkele seconden, je kan indien gewenst je foto mailen, sharen, rechtstreeks laten uploaden naar een facebook pagina. We kunnen een unieke QR code op de foto printen zodat je naast de fysieke foto die ook digitaal hebt. In de fotobox zit een sterke professionele fotostudio flits, een zeer snelle processor en een camera van >18 miljoen pixels. Wij komen steeds zelf alles plaatsen en monteren.

Zwarte instant fotobox

Dit is onze goedkoopste instant fotobox die we verhuren. Indien u ons de datum, locatie en aantal uren gebruik laat weten dan maken we een aangepaste offerte voor U

VW bus fotohokje

Het legendarische VW Volkswagen busje als photobooth of afgesloten fotohokje.  Noodzakelijke ruimte B 230cm x D 130 cm x H 220 cm en een normale stroomaansluiting. Kan enkel binnen geplaatst worden.

Wees er snel bij om deze te huren want hier hebben we er maar één van.

Afgesloten wit fotohokje

Heeft u heel wat gasten op uw feest? Dan kunnen we ook een 2de fotobox plaatsen aan voordeeltarief. Hier ziet u onze white cube fotobox samen met de zwarte led photobooth 

White cube instant fotobox

Deze opblaasbare bijna witte iglo met led verlichting is 260cm x 260cm x 260 cm hoog en plaatsen we bij voorkeur in een ruimte met minimum 280cm hoogte. We hebben verschillende white cubes beschikbaar.

White cube instant fotobox

In de white cube instant fotobox kan je gemakkelijk tot met 15 personen op de foto. Dit is veel meer dan in het klassieke fotohokje. De achtergrond is wit of kan aangepast worden naar een decor naar keuze. Ideaal voor personeelsfeesten waarbij iedereen van de HR afdeling of een ander departement graag met collega's op de foto staat.

Black & White inflatable instant fotobox

Wij beschikken over 2 identieke black & white inflatable fotohokjes die we buiten kunnen plaatsen en waar je kan doorwandelen om de selfie foto te maken.

Vintage afgesloten fotobox

Als zoon van een fotograaf ken ik de vroegere Leica's, Yashica en vintage camera's die aan de basis van de fotografie liggen. Onze unieke fotobox  is gemaakt met passie, met de nostalgie en de geur van de donkere kamer, ontwikkelaar en fixeer baden. Met de vintage nostalgie van vroeger en de technologie van vandaag printen we digitale foto's met de snelste printer ter wereld. Een professionele camera zorgt voor super selfies.

Design Instant Fotobox

Dit is onze meest compacte fotobox model. U kan die huren in het wit of met bijpassende branding voor bijvoorbeeld meerdere dagen op een beursstand. Maar ook voor een prive feest of bedrijfs evenement kan dit compacte model voor de nodige exposure zorgen.

Please reload

" Wedden dat je lacht ! "

Wat klanten zeggen

Hey Serge, Nogmaals bedankt voor alles, mensen waren super enthousiast over de photobooth. We gaan de foto's zelfs gebruiken voor ons optiek magazine.

Rodenstock Benelux N.V.

bottom of page